X 
Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1341

Mai mulți șoferi, cu anvelopele tăiate pe podul aflat în reparație de pe strada Mihai Viteazul

21 noi. 2023,, 13:45   Capitala
8888 0

Mai mulți șoferi s-au pomenit cu anvelopele tăiate pe podul aflat în reparație de pe strada Mihai Viteazul din Capitală.

Asta după ce unul din elementele metalice dintre două plăci ale podului s-a decopertat, devenind astfel un pericol adevărat, transmite Știri.md.

Cel puțin trei șoferi au avut de pătimit din cauza situației periculoase create, iar un șofer a publicat pe rețelele de socializare imagini cu anvelopele tăiate.

În urma producerii incidentului, șoferii au iniţiat o campania pentru a găsi un aparat de sudat, cu intenţia de a elimina pericolul.

Totuși șoferii au găsit o modalitate mai rapidă și mai simplă de a avertiza alți șoferi despre pericol și au amplasat un indicator peste zona periculoasă.


La aproape 50 de ani de la darea în exploatare, podul rutier de pe str. Mihai Viteazul a fost supus pentru prima dată reparației capitale. Scopul lucrărilor vizează modernizarea și consolidarea acestei importante infrastructuri pentru o circulație mai sigură și eficientă.

Cu toate acestea, reparația podului cu pricina durează de mai mult timp, iar autoritățile au declarat ci nu cunosc exact cînd lucrările vor fi finalizate.

De menționat că pentru reabilitarea podului de pe strada Mihai Viteazul au fost alocați 108 milioane de lei.

1
1
1
4
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?