Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Locuitorii capitalei sînt așteptați la mai multe tîrguri autohtone în acest weekend

4 aug. 2023,, 11:15   Capitala
3209 0

Primăria Municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 05-06 august 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și tîrguri cu produse și mărfuri autohtone, notează Noi.md.

Aceste acțiuni sînt organizate cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole proaspete și de sezon.

Însectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, pe 05 august 2023 - tîrgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În același sector, în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor 11/4 – Tîrgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, organizat în colaborare cu AO „Eurocivis”;

În sectorul Rîșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2 - tîrg cu fructe, legume și produse apicole.


Iar pe str. Andrei Doga, 35, str. Iazului, 1, str. Ceucari, 8, str. Albișoara, 80/5 - tîrg cu fructe și legume.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 – „Tîrgul cu tradiție al producătorilor autohtoni”, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir - tîrg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor” - tîrg artizanal și de articole hand-made.

În Parcul „Valea Trandafirilor” - tîrg cu produse autohtone, organizat în colaborare cu A.O. „Perspectiva”.

De asemenea, pe adresele: șos. Muncești, 598, bd. Traian, 22, str. Hristo Botev, 29, str. Trandafirilor, 15/2, șos. Muncești, 170 - tîrguri cu produse agricole.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrîn, colț cu str. P. Zadnipru – Tîrg al producătorilor autohtoni „Delicii din natură”, organizat în colaborare cu A.O. „Perspectiva”.

Primăria municipiului Chișinău încurajează comunitatea să se alăture acestor activități, menite să sprijine dezvoltarea producției autohtone și să contribuie la consolidarea legăturilor dintre producători și consumatori.

9
2
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?