Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

În zilele de odihnă, în capitală, vor avea loc tîrguri de produse autohtone

1 iul. 2022,, 19:30   Capitala
3142 0

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul 02-03 iulie 2022, în capitală vor fi organizate diverse tîrguri cu produse autohtone, informează Noi.md.

Astfel, în sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, va avea loc Tîrgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali, producătorii locali cu produse alimentare și nealimentare ecologice autohtone (sîmbătă, 02 iulie);

În sectorul Rîșcani, pe str. M. Basarab, 1, bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 va avea loc Tîrgul producătorilor autohtoni, organizat de pretura de sector.

De asemenea, pe Calea Orheiului, 109/2 și str. A. Doga, 35, în perioada 06-10 iulie, curent, se va desfășura un tîrg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume;

În sectorul Centru, pe str. V. Alecsandri,8, colț cu str. Lacului, str. Ismail, 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, se va desfășura un tîrg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.


Un tîrg al micilor antreprenori va fi organizat în sectorul Botanica, pe bd. Cuza-Vodă, colț cu str. Independenței, organizator Cămara Moldovei, SRL „Meltan".

Acțiunile din cadrul tîrgurilor de profil au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?