X 
Coronavirus stiri: 8216
Obiectiv european stiri: 319
Criza energetică stiri: 953

În zilele de odihnă, în capitală, vor avea loc tîrguri de produse autohtone

1 iul. 19:30   Capitala
2003

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul 02-03 iulie 2022, în capitală vor fi organizate diverse tîrguri cu produse autohtone, informează Noi.md.

Astfel, în sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, va avea loc Tîrgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali, producătorii locali cu produse alimentare și nealimentare ecologice autohtone (sîmbătă, 02 iulie);

În sectorul Rîșcani, pe str. M. Basarab, 1, bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 va avea loc Tîrgul producătorilor autohtoni, organizat de pretura de sector.

De asemenea, pe Calea Orheiului, 109/2 și str. A. Doga, 35, în perioada 06-10 iulie, curent, se va desfășura un tîrg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume;

În sectorul Centru, pe str. V. Alecsandri,8, colț cu str. Lacului, str. Ismail, 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, se va desfășura un tîrg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.


Un tîrg al micilor antreprenori va fi organizat în sectorul Botanica, pe bd. Cuza-Vodă, colț cu str. Independenței, organizator Cămara Moldovei, SRL „Meltan".

Acțiunile din cadrul tîrgurilor de profil au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав