X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 962

În weekend în Chișinău vor fi organizate mai multe tîrguri cu produse autohtone

5 aug. 18:15   Capitala
1360

Primăria municipiului Chișinău informează că sîmbătă și duminică în sectoarele capitalei se vor desfășura iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone, dar și tîrguri de caritate, transmite jurnal.md.

Astfel, în sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, va avea loc tîrgul „EcoLocal", cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali (06.08.2022).

Pe Calea Ieșilor, 11/4, va avea loc Tîrgul produselor agroalimentare autohtone, organizat de SRL „Sweet Mary".

În sectorul Botanica, pe bd. Decebal, 2 va avea loc manifestarea culturală cu ocazia Zilei Feroviarului.

Totodată, pe adresele: bd. Traian, 22, șos. Muncești, 170 și str. Butucului va avea loc Tîrgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.


În sectorul Centru, va fi organizat Tîrgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume pe adresele: str. V. Alecsandri, 8, colț cu str. Lacului, str. Ismail 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, 30.

De asemenea, pe str. Tiraspol, 5-9, va avea loc Tîrgul de vechituri.

În sectorul Rîșcani, pe 7 august, în scuarul „Mezon", bd. Moscova, 21, va avea loc un tîrg de caritate, organizat de A.O.„Copii Ploii".

În același sector, pînă pe 14 august, a.c., va avea loc Tîrgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe adresele: Calea Orheiului, 109/,str. A. Doga, 35; str. Ceucari, 8.

Pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, nr. 6, va avea loc Tîrgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone (30.07-02.09.2022.

În sectorul Ciocana, pe aleea pietonală din bd. Mircea cel Bătrîn, va avea loc un Tîrg de caritate, organizat de A.O.„Copii Ploii" (06.08.2022).

Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав