X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

În sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și tîrguri

21 iul. 2023,, 15:45   Capitala
3471 0

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend, 22-23 iulie, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și tîrguri cu produse și mărfuri autohtone. Scopul acestor acțiuni este de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole proaspete și de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, pe 22 iulie 2023 - tîrgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Iar în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4 - tîrgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în colaborare cu AO „Eurocivis”. În același sector, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 103 (adiacent cinematograf „Patria-Loteanu”) - tîrg de week-end al meșterilor populari și producătorilor autohtoni.

În sectorul Rîșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2 - tîrgul cu fructe, legume și produse apicole. Pe str. Miron Costin, 13/1 - Tîrgul cu Tradiție al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”. În același sector, pe str. Andrei Doga, 35, str. Iazului, 1, str. Ceucari, 8, str. Albișoara, 80/5 - tîrg cu fructe și legume.


În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – tîrg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor” – tîrg artizanal și de articole hand-made. În Parcul „Valea Trandafirilor” - tîrg cu produse autohtone, organizat împreună cu A.O. „Perspectiva”. În același sector, pe adresele: pe șos. Muncești, 598, bd. Traian, 22, str. Hristo Botev, 29, str. Trandafirilor, 15/2, șos. Muncești, 170 - tîrguri cu produse agricole.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrîn, colt cu str. P. Zadnipru – tîrgul producătorilor autohtoni „Delicii din natură”, organizat în colaborare cu A.O. „Perspectiva”.

7
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?