X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

În sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și tîrguri

14 iul. 2023,, 17:45   Capitala
3699 0

În weekend-ul: 15-16 iulie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și tîrguri cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, pe 15 iulie 2023 – tîrgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali, transmite alocapitala.

În sectorul Rîșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2 – Tîrg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 – Tîrgul cu tradiție al producătorilor autohtoni „Delicii din natură”, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

Pe strada Andrei Doga, 35, strada Iazului 1, strada Ceucari, 8, strada Albișoara, 80/5 – Tîrg cu fructe și legume;


În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – Tîrg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor” – Tîrg artizanal și de articole hand-made.

În același sector, pe șos. Muncești, 598, bd. Traian, 22, bd. Cuza-Vodă, 30/1, str. Hristo Botev 29, str. Trandafirilor, 15/2, șos. Muncești, 170 – Tîrg cu produse agricole.

În sectorul Ciocana – Tîrgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în colaborare cu AO „Eurocivis”, bd. Mircea cel Bătrîn, intersecție cu str. Petru Zadnipru (Scuarul Arborelui Solar).

În cadrul Festivalului „Te salut, Chișinău”, ediția a III-a, pe Strada Pietonală E. Doga va avea loc un tîrg cu articole meșteșugărești și de artizanat, precum și activități de comerț cu produse alimentare pe str. Columna, în perimetrul străzilor A. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și pe Aleea Grigore Vieru, în preajma atracției turistice Green City Lab.

0
0
1
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?