X 
Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1342

În curînd în capitală va fi inaugurat bradul de Crăciun

25 noi. 2023,, 10:00   Capitala
5517 0

Inaugurarea Bradului de Crăciun în Piaţa Marii Adunări Naţionale va avea loc pe 23 decembrie. Tot atunci va fi conectat iluminatul decorativ în tot orașul. Anunțul a fost făcut de Ion Ceban, în cadrul unei ședințe operative a serviciilor municipale.

El a subliniat că pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sînt în toi. ”Și în acest an Primăria Chişinău pregăteşte un program frumos pentru sărbătorile de iarnă. Vom amenaja orașul, vom decora sectoarele cu luminițele şi vom organiza tîrguri tematice, dar și spectacole. Vin și cu un apel către agenții economici, ca și în anii precedenți să decoreze acele clădiri, spaţii pe care le dețin”, a spus Ion Ceban.

Evenimentul dedicat inaugurării, va cuprinde un spectacol muzical-artistic, cu tematică de sărbători. Printre invitații speciali este Ștefan Bănică Junior din România.

La fel ca în fiecare an vor fi amenajate tîrguri unde vor putea fi găsite obiecte de meșteșugărit și artizanat tradițional, suvenire, jucării, dar și produse alimentare ale producătorilor autohtoni. Nu va lipsi în PMAN nici Căsuța lui Moș Gerilă și multe alte zone de distracții pentru cei mici. La fel vor fi decorate cu luminițe și mai multe unități ale transportului public.

La fel, spectacole muzical-artistice vor fi organizate și pe 31 decembrie, în noaptea de Revelion, dar și pe 6 ianuarie 2024.


Anul trecut, bradul de Crăciun și tîrgul dedicat sărbătorilor de iarnă au fost inaugurate în capitală pe 17 decembrie.

2
0
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?