X 
Transnistria stiri: 1322
Eurovision stiri: 494

În capitală, muncitorii intervin cu material antiderapant în curțile de bloc

28 noi. 2023,, 12:45   Capitala
1487 0

Pe parcursul nopții de luni spre marți, serviciile municipale au continuat lucrările de deszăpezire pe drumurile publice din capitală unde circulă transportul public și pe accesele în localitățile suburbane.

Muncitorii Î.M. Regia „Exdrupo” au desfășurat lucrări de supralărgire a părții carosabile, în special, pe străzile centrale unde au fost parcate automobilele, precum și la presărarea materialului antiderapant pentru prevenirea formării ghețușului pe drumurile din municipiu. Pentru intervenție au fost antrenate 26 unități de tehnică specializată, notează Noi.md.

La rîndul său, angajații Regiei locativ-comunale, începînd cu ora 04:00, au curățat și presărat material antiderapant în preajma stațiilor de așteptare, scări în pante, accesele din pasajele subterane și pe alei. De asemenea, au fost antrenate și 41 de utilaje mecanizate pentru aceste lucrări.

Totodată, circa 400 de muncitori activează de la primele ore ale dimineții în curțile de blocuri, unde nu s-a reușit intervenția la deszăpezirea căilor de acces, în preajma platformelor de acumulare a deșeurilor.


Autoritățile municipale îndeamnă gestionarii/proprietarii de imobile să de dovadă responsabilitate și să-și deszăpezească teritoriile adiacente spaţiilor pe care le administrează.

3
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?