X 
Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1342

Gestionarii de imobile și agenții economici sînt rugați să-și deszăpezească teritoriile

28 noi. 2023,, 12:00   Capitala
2223 0

Primăria Municipiului Chișinău face apel către gestionarii/proprietarii de imobile și agenții economici care își desfășoară activitatea pe teritoriul municipiului Chișinău să deszăpezească teritoriile adiacente spaţiilor aflate în gestiune sau proprietate.

Totodată, pentru lipsa de implicare în curățarea de zăpadă a teritoriilor unde își desfășoară activitatea, agenții economici/proprietari de imobile și gestionarii fondului locativ sînt pasibili de sancțiuni administrative.

Astfel, reprezentanții preturilor vor verifica situația din sectoarele capitalei în vederea convingerii persoanelor juridice referitor la salubrizarea teritoriilor adiacente clădirilor.

Pe această cale, autoritățile municipale îndeamnă cetățenii să dea dovadă de prudență pe trotuare, la traversarea străzilor, în condiții de zăpadă și ghețuș.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sînt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel.: (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.


3
1
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?