X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Fractiunea PAS din CMC îl va acționa în judecată pe Ion Ceban

18 iul. 2023,, 11:36   Capitala
2045 0

Fracțiunea PAS din Consiliul Municipal Chisinau anunță că îl va acționa în judecată pe primarul capitalei, Ion Ceban, pentru fals în declarații.

Asta dupa ce Ceban a declarat ca persoana care și-a parcat mașina în fața primariei, ar fi „protestatar de serviciu pus la comandă la primaria Chișinău și regizat de către cei din PAS”.

„Negam orice legatură cu incidentul menționat și cu cetățeanul implicat în altercația de la primaria Chișinău. Fracțiunea PAS a promovat mereu și promovează în continuare o comunicare civilizată și condamnă orice formă de violență sau comportament agresiv”, a spus purtătorul de cuvînt al fracțiunii PAS din CMC, Sergiu Bejenari.

Un șofer și-a parcat mașina în fața primariei din capitală, în această dimineață. Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare. Contactati de PRO TV, responsabilii de la poliție au spus că mașina a fost evacuată la parcarea cu plată.

Intr-o postare pe facebook, Ion Ceban, a declarat ca incidentul din aceasta dimineață nu este primul înregistrat de această persoană și că este „protestatar de serviciu pus la comandă la primaria Chișinău și regizat de catre cei din PAS”. Mai mult decît atît, acesta ar fi activistul civic care în luna iunie a anului trecut a venit la ședința Consiliului Municipal Chișinău cu un obiect care semăna cu un pistol, care ulterior, s-a dovedit a fi o brichetă.


0
0
0
0
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?