Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Festival Sportiv, organizat la Chișinău pentru persoanele nevăzătoare

3 dec. 2023,, 11:00   Capitala
2080 0

Primăria municipiului Chișinău informează că peste 70 de persoane nevăzătoare, cu diferite nivele de măiestrie sportivă, din cadrul organizațiilor teritoriale ale AO ANM, a cluburilor sportive din municipiul Chișinău și din localitățile Republicii Moldova, au participat astăzi, 2 decembrie, la Festivalul Sportiv dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități (Goalball, Șah, Dame).

Potrivit reprezentanților Primăriei Chișinău, scopul evenimentului organizat în colaborare cu Federația Sportivilor Nevăzători din Republica Moldova, este de a populariza sportul în rândul nevăzătorilor, de a oferi sportivilor oportunitatea de a acumula experiență competițională și de a petrece interesant timpul liber, transmite Știri.md.

De asemenea, prin astfel de inițiative, municipalitatea promovează incluziunea și abilitățile remarcabile ale tuturor sportivilor, indiferent de provocările cu care se confruntă.

De menționat că, pentru cheltuielile legate de organizarea și desfășurarea evenimentului, din bugetul Primăriei Chișinău au fost alocați 10.514 de lei.

2
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?