X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Elevii revin la ore: Precizările autorităților municipale

10 ian. 16:06   Capitala
2907 0

De mîine, 11 ianuarie, procesul educațional în instituțiile de învățămînt din municipiu va fi reluat.

Informația a fost confirmată de Direcția Generală Educație, Tinert și Sport a Primăriei Chișinău.

"De mîine, 11 ianuarie 2024, se va relua procesul educațional în cele 332 instituții de învățămînt general din municipiu", precizează instituția.

Potrivit autorităților, conducătorii instituțiilor educaționale vor organiza recuperarea orelor din 9-10 ianuarie pentru elevii din toate instituțiile de învățămînt primar și secundar, publice și private, inclusiv din învățămîntul extrașcolar, conform unui plan instituțional.

"În această situație, apelăm la înțelegerea părinților și îi rugăm să fie receptivi la necesitatea recuperării orelor, avînd în vedere importanța procesului educațional", se mai arată în comunicatul Direcției educație.


Instituția mai precizează că la această oră continuă lucrările de curățare a curților și a căilor de acces către instituțiile de învățămînt.

Menționăm că în legătură cu ninsorile abundente de la începutul acestei săptămîni, Comisia Situații Excepționale Chișinău a decis că se întrerupă activitatea instituțiilor educaționale, școli și grădinițe, din Chișinău pe parcursul a două zile.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?