X 
Transnistria stiri: 1326
Eurovision stiri: 494

Două mașini, distruse din cauza unui copac care a căzut peste ele

18 sep. 2022,, 22:23   Capitala
2920 0

Doi șoferi din capitală s-au ales cu mașinile zdrobite de copaci rupți din rădăcină. Cazul a avut loc în curtea unui bloc din Capitală.

Din imagini se observă că un copac a căzut chiar pe mijlocul unei mașini, iar în cazul celeilalte, copacul a aterizat pe capotă, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Un incident similar a avut loc astăzi în Parcul Valea Trandafirilor din Capitală.


Consilierul municipal, Victor Bunescu, a scris pe Facebook despre un caz similar astăzi în Parcul Valea Trandafirilor. Un pin vechi a căzut chiar în fața sa.

„Chiar în fața mea a căzut un pin de vreo 10m. Copacul era bolnav, ciuruit de insecte. Este doar unul din mulți alții din imediata apropiere. Toți sînt uscați pe jumătate și sigur vor cădea. Copacul a căzut la o distanță de 5m de trotuar. Erau mulți chișinăuieni care se plimbau în acest moment acolo.

Puțin speriați, au început a da vina pe tot ce le venea în cap. Situația de la întreprinderea municipală Spații Verzi nu mai poate fi tolerată.

Înțeleg că mulți ani nimeni nu a făcut nimic, dar cred că e timpul să se întîmple ceva! Conducerea acestei întreprinderi se ocupă cu prostii. Nu este suficient demiterea directorului, acolo e putred și la un nivel mai jos”, a scris acesta, pe rețele.

Bunescu a atașat și cîteva imagini.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?