Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Două centre pentru primirea și depozitarea produselor agricole vor apărea în capitală

7 oct. 2023,, 09:00   Capitala
1945 0

Două dintre cele mai mari rețele de supermarketuri din țară vor construi cîte un centru pentru primirea și depozitarea produselor agricole, a declarat președintele comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian.

Potrivit deputatului, hub-urile alimentar, care se află acum la etapa de proiectare, va ajuta micii fermieri care se confruntă cu dificultăți în transportarea produselor către comercianți.

„Au fost făcute mai multe sesizări de la fermieri, precum că întîmpină probleme în a-și livra producția în lanțurile de supermarketuri. Și noi deja o să vedem, în calitate de autorități, cum o să putem să accelerăm acest proces.

E o problemă mai veche a agricultorilor și cumva hub-ul ăsta vine în a contribui la rezolvarea acestei probleme", a declarat Radu Marian, notează Noi.md cu referire la radiomoldova.

Hub-urile alimentare urmează a fi amplasate la Băcioi și Muncești, pe un teren de aproximativ 20 de mii de metri pătrați fiecare. Construcțiile urmează a fi finalizate într-un an și jumătate.

3
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?