Arşiţa stiri: 163
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Comitetul Național Olimpic și Sportiv a marcat Ziua Mișcării Olimpice

19 mai. 12:40   Capitala
14412 0

Forfotă mare în parcul Valea Morilor din capitală. Comitetul Național Olimpic și Sportiv a marcat Ziua Mișcării Olimpice printr-un eveniment distractiv. Cei mai mulți participanți au fost angrenați în tradiționala Cursa Olimpică.

În cadrul aceluiași eveniment, au fost prezentați sportivii care sînt deja calificați la Jocurile Olimpice de vară de la Paris. Cîțiva dintre aceștia au participat la concursul de tir cu arcul. Canotoarele Maria Olărașu și Daniela Cociu s-au descurcat de minune, iar arcașul Dan Olaru a avut rol de instructor.

"Oamenii mă întreabă ce sport practic. Se interesează unde îl pot practica. Este un lucru îmbucurător." a spus arcașul Dan Olaru.

"Eu știu că în tir cu arcul distanța este de 70 de metri, dar pentru începători este ok." a afirmat Daniela Cociu.

Nu putea lipsi de la ediția din acest an a Starturilor Olimpice nici Zalina Marghiev, atletă care recent și-a asigurat calificarea la Olimpiadă în proba de aruncare a ciocanului.


„Mi-am realizat obiectivul acela de a mă califica. Am avut probleme psihologice și accidentări. Cu vîrsta este mai greu să fii în formă. Sunt fericită și merg doar înainte." a spus Zalina Marghiev.

A 33-a ediție a Jocurilor Olimpice de Vară va avea loc la Paris între 26 iulie și 11 august 2024.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав