X 
Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

CNA, cu ochii pe ilegalitățile de la Piața Centrală

15 feb. 2020,, 14:30   Capitala
2917 0

Starea de la Piața Centrală este una deplorabilă, iar noul director interimar are foarte multe de făcut. Declarația aparține primarului general al capitalei, Ion Ceban, și a fost făcută în cadrul emisiunii „Пятница” de la RTR Moldova. Acesta a menționat că noua conducere are sarcina ca timp de 2 luni să vină cu un plan de dezvoltare a Pieței Centrale.

Mai mult, Ceban a mai adăugat că municipalitatea a trimis CNA-ului și Procuraturii Generale mai multe informații despre încălcări și potențiale acte de corupție, scrie noi.md cu referire la moldova24.info.

Obiectivul auditului – extirparea corupției, aducerea în cadrul legal a proprietăților, pentru că o parte mare de teritoriu a fost privatizat prin scheme obscure. Așteptăm de la CNA și Procuratură un răspuns în acest sens”, a declarat Ceban.

Amintim că acum câteva zile, primarul general al capitalei a făcut o vizită Î.M. „Piața Centrală”, unde l-a prezentat pe noul director interimar, Ion Pîntea. Între timp, Primăria Chișinău urmează să facă un concurs, pentru a selecta un nou director.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?