Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Centrul de sănătate dintr-o suburbie a capitalei, eficientizat energetic

30 dec. 2023,, 18:00   Capitala
2314 0

Centrul de Sănătate Cricova a fost eficientizat energetic în cadrul unui proiect investițional finanțat în anul curent din fondul de dezvoltare și modernizare a prestatorilor publici de servicii medicale al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM).

Proiectul a constat în izolarea termică a edificiului, reparația pereului, a soclului și acoperișului, reparația sistemului de ventilare și a celui de încălzire, notează Noi.md.

În cadrul vizitei de monitorizare a proiectului investițional, reprezentanții CNAM au constatat că lucrările au fost finalizate și executate în corespundere cu prevederile proiectului și procesele-verbale de recepție a lucrărilor executate.

Valoarea totală a proiectului este de circa 2,5 milioane de lei, dintre care în jur de 1,8 milioane reprezintă contribuția CNAM.

Măsurile de eficiență energetică asigură condiții mai bune și confortul necesar pentru activitatea cadrelor medicale și tratamentul cetățenilor. De asemenea, se preconizează micșorarea costurilor de întreținere a edificiului.


Instituția deservește un număr de peste 9000 de locuitori ai or. Cricova. În prezent, în cadrul CS Cricova activează șase medici de familie și 12 asistente medicale.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?