УМЕРЛО 1700

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban, despre mirosul neplăcut din capitală: În această noapte au fost prelevate probe

În această noapte au fost prelevate probe de la 10 întreprinderi producătoare, ce deversează apele reziduale în rețeaua de canalizare publică, din cauza cărora poate fi apărut mirosul neplăcut din capitală.

Potrivit primarului general Ion Ceban, astăzi, dar şi în următoarele zile, comisia creată va merge şi la alţi 10 agenţi economici pentru a preleva probe.

„Acţiunile vin după ce în municipiul Chişinău a revenit mirosul neplăcut, iar responsabilii m-au informat că motivul ar fi creşterea concentrației deversărilor la Stația de Epurare şi de vină s-ar face agenții economici, ce nu dispun de stații de preepurare individuale. Mîine aștept raportul grupului de lucru. Persoanele responsabile care se fac vinovate să fie eliberate din funcţie, iar agenții economici vom cere să fie sancţionaţi, în cazul în care se va demonstra că mirosul în oraș a reapărut din cauza lor”, a declarat Ion Ceban.

Ceban mai afirmă că totodată, au fost transmise mai multe demersuri către instituțiile abilitate, pentru a se autosesiza în situaţia dată.

„Noi nu avem ce ascunde. Municipalitatea a depus un efort enorm pentru a rezolva problema mirosului neplăcut emanat de la Staţia de Epurare. Nu voi admite ca problema să revină, iar oamenii să sufere din cauza mirosului insuportabil”, a conchis edilul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri