Eurovision stiri: 491
Transnistria stiri: 1302

Ceban, către pretori: "Voi veți fi responsabili de inexactitățile neînlăturate din proiecte"

29 mar. 2021,, 14:20   Capitala
2878 0

Toate inexactitățile care au fost identificate în proiectele implementate în Chișinău anul trecut ar trebui eliminate în cel mai scurt timp.

Despre acest lucru a declarat primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale. El a subliniat că, indiferent de executantul proiectului, responsabilitatea pentru executarea sa calitativă revine în cele din urmă pretorului sectorului în care a fost implementat proiectul.

"Am stabilit anumite termene pentru eliminarea inexactităților. Înțeleg că pînă acum au existat condiții meteorologice nefavorabile, dar acum vremea se îmbunătățește și toate inexactitățile ar trebui înlăturate cel mult pînă la jumătatea lunii aprilie. Dacă acest lucru nu se face, pretorii vor răspunde și chiar vor suporta cheltuieli. Le reamintesc pretorilor: voi sînteți reprezentanți ai puterii executive în sector și trebuie să exercitați controlul asupra a tot ceea ce se face în teren", a subliniat Ceban.

Primarul general a ordonat, de asemenea, întocmirea unei "liste negre" a acelor antreprenori care au admis în mod repetat greșeli și nu le corectează și să nu le permită să lucreze la proiecte noi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?