X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4060

Brazi mutilați în parcul Rîșcani din capitală. Ce spune Î.M. „Spații Verzi”

3 dec. 2021,, 12:43 (reactualizat 4 dec. 2021,, 06:00)   Capitala
4250 2

Pe strada N. Dimo, în perimetrul casei 27/1, au fost mutilați mai mulți brazi, iar alții au rpmas fără vîrfuri. Mai multe imagini cu brazii schingiuiți au fost trimise la adresa redacției de cititorii noi.md.

Cetățenii se întreabă cine a tăiat copacii în așa mod?

Contactat de reporterul noi.md, inspectorul pentru sectorul Rîșcani din cadrul Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, Cătălin Mocanu, ne-a comunicat că nu are nicio informație despre anumite defrișări autorizate în cadrul întreprinderii.

”Nu avem nicio informație pe interior despre lucrări de defrișare în Parcul Rîșcani, deci noi am curățat sau tăiat acești brazi. Dacă ar fi fost lucrări realizate de întreprinderea noastră, cu siguranță informațiile despre necesitatea efectuării și cine era responsabil, se regăseau în registrele întreprinderii.”


De asemenea acesta ne-a comunicat prin telefon că va efectua o vizită la fața locului săptămîna viitoare, pentru a identifica circumstanțele și persoanele care au mutilat brazii din parc.

Redacția Noi.md a încercat să contacteze compania Premier Energy Distribution care ar putea realiza astfel de lucrări, dar din păcate în cadrul companiei nu ne-a putut spune nimeni dacă acestea au fost sau nu lucrări realizate de către angajații lor.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?