X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Autospeciale noi pentru Regia Autosalubritate. Cînd vor ajunge la Chișinău

20 oct. 2023,, 11:00   Capitala
2194 0

Pînă la sfîrșitul lunii octombrie, 10 autospeciale noi vor ajunge în dotarea Regiei „Autosalubritate”, anunță municipalitatea.

În total, 30 de autospeciale de model EFE pe șasiu RENAULT au fost achiziționate din Turcia de către întreprinderea municipală în cadrul proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”. Celelalte 20 de unități de transport pentru colectarea și transportarea deșeurilor vor ajunge la Chișinău până la sfîrșitul lunii noiembrie.

Potrivit autorităților, unitățile de transport au o fiabilitate înaltă, sînt echipate corespunzător, cu tehnologii de ultimă generație, inclusiv dispozitivul de încărcare și instalația hidraulică.

De asemenea, acestea dispun de sisteme de navigare, au un consum redus de combustibil și pot transporta o cantitate mare de deșeuri. Autospecialele sînt dotată și cu spălătorie pentru containere, grație acestui mecanism, Î.M. Regia „Autosalubritate” îți propune să sdezinfecteze cu apă sub presiune containerele instalate la platformele de colectare a deșeurilor din Chișinău mai des și mai eficient, oferind un serviciu inovator și de calitate tuturor clienților săi.

Achiziționarea celor 30 de autospeciale noi face parte din proiectul „Deșeuri Solide Chișinău”, finanțat de Primăria Municipiului Chișinău, BERD, BEI și E5P și are scopul de a îmbunătăți serviciile de gestionare a deșeurilor din Capitală.


5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?