Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Atmosferă de sărbătoare în centrul Chișinăului ©

4 ian. 11:39 (reactualizat 6 ian. 15:05)   Capitala
8226 0

În centrul Chișinăului se simte o atmosferă de sărbătoare, de bucurie și distracție, datorită Tîrgului de Crăciun, care a fost inaugurat la 23 decembrie 2023 și va rămîne deschis pînă la sfîrșitul lunii ianuarie 2024.

Tîrgul de Crăciun, Căsuța lui Moș Gerilă și principalul brad de Crăciun împodobit cu luminițe festive din Piața Marii Adunări Naționale sînt vizitate zilnic de zeci de mii de oameni, inclusiv locuitori ai Chișinăului și oaspeți ai capitalei, cetățeni din toată țara și de peste hotare, precum și moldoveni care au venit acasă din străinătate.

La Tîrgul de Crăciun din PMAN există zone foto și de odihnă, diferite atracții, caruseluri, o roată mare și un patinoar pentru copii și adulți. La standurile amenajate oamenii pot cumpăra obiecte de meșteșugărit și artizanat tradițional, suveniruri tematice, jucării, baloane, dar și produse alimentare: fast-food, snacks-uri, produse de cofetărie fără cremă, produse de patiserie, popcorn, vată dulce, acadele, băuturi răcoritoare și calde, izvar, bere etc.

Programul evenimentelor organizate în perioada sărbătorilor de iarnă în centrul capitalei moldovenești poate fi vizualizat pe site-ul Primăriei Chișinău.
Unul dintre partenerii Primăriei Chișinău în organizarea Tîrgului de Crăciun este compania DAAC Hermes, care a prezentat în piața principală a țării una dintre cele mai bune mașini noi ale sale, Dacia Sandero Stepway.

15
1
2
0
3

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?