X 
Arşiţa stiri: 169
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

A început instalarea punctelor termice individuale în mai multe blocuri locative din capitală

20 mai. 14:30   Capitala
5148 0

La doar cîteva săptămîni de la începerea lucrărilor de reparare a încăperilor din subsoluri, în mai multe blocuri locative din capitală, a început instalarea punctelor termice individuale, notează Noi.md.

Echipamentele vor oferi posibilitatea de reglare a temperaturii agentului termic la nivel de bloc, precum și mai multă independență în conectarea și deconectarea încălzirii.

Totodată, locatarii se vor putea bucura de ajustarea automată a consumului de energie termică, în funcție de temperatura de aerului exterior, prepararea apei calde, direct la subsolul edificiului, precum și distribuirea uniformă a energiei termice.

Potrivit directorului Unității Consolidate pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în Domeniul Energeticii (UCIPE), Ruslan Surugiu, circa 10 000 de familii vor beneficia de servicii de termoficare mult mai calitative, începînd cu toamna acestui an.

Directorul tehnic adjunct Termoelectrica S.A., Andrei Vîrlan, a completat că noile instalații vor aduce un șir de beneficii nu doar locatarilor, dar și furnizorului de energie termică: "Va fi uniformă mișcarea agentului termic, pe fiecare coloană, iar agentul termic va fi repartizat egal în fiecare calorifer".


Noile instalații vor fi puse în funcțiune, începînd cu toamna acestui an.

8
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав