Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4059

A fost inaugurată oficial pictura murală ”Visul Olimpic”

24 mai. 13:31   Capitala
3470 0

Astăzi, a fost inagurată Oficial pictura murală ,,Visul Olimpic”, dedicată sportivilor noștri care vor concura la Jocurile Olimpice de la Paris2024, notează Noi.md

Această operă de artă celebrează curajul, dedicarea și pasiunea olimpicilor. Fiecare detaliu este realizat cu multă grijă pentru a surprinde spiritul și determinarea campionilor noștri.

Această poveste inspirațională exprimată prin pictură murală reprezintă un omagiu adus spiritului olimpic.

Fiecare membru al Echipei Olimpice care va reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris și-a lăsat numele scris pe pictura murală.

În context, Ion Ceban le-a urat mult succes celor 14 sportivi deja calificați la Paris, declarând că îi așteaptă acasă cu cât mai multe medalii.


„Celor 14 sportivi calificați le dorim mult succes. Să știți că vă suntem alături, că vă ținem pumnii și că avem emoții ca și fiecare dintre dumneavoastră. Ne dorim tare mult ca drapelul Republicii Moldova, imnul de stat să răsune de cât mai multe ori la această competiție extraordinară, care adună cei mai pregătiți sportivi din lume. Vouă, vă mulțumesc foarte multe. Avem, în continuare, multe acțiuni, pe care le vom face împreună. Mult succes și să știți că ne mândrim foarte mult cu dumneavoastră”, a menționat edilul.

Totodată, în parteneriat cu Comitetul Național Olimpic și Sportiv, Primăria Capitalei a inițiat o campanie de promovare a Echipei Olimpice Paris 2024 pe trei troleibuze și două autobuze, cu cu genericul ,,Susține Echipa Olimpică!”. Campania de promovare și susținere a sportivilor olimpici va avea loc în perioada 24 mai – 8 septembrie 2024.

Jocurile Olimpice de la Paris, ediția 2024, se vor desfășura în perioada 26 iulie - 11 august.

5
4
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?