Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4033

Ziua Vinului la Chateau Vartely ©

1 oct. 2020,, 11:52   Business
2861 0

Cea mai importantă sărbatoare consacrată vinului, devenită deja de ani buni simbol național și ecou internațional va avea loc anul acesta ca de obicei, in primul weekend a lui brumărel pe 3 și 4 octombrie 2020. Cea de a XIX-a ediţie a Zilei Naţionale a Vinului se va desfăşura nu în Piața Marii Adunări Naționale, așa cum ne-am obișnuit, dar Acasa la Maria Sa – Vinul. Hai acasă la Taraboste – este invitația și îndemnul vinăriei Chateau Vartely pentru toți iubitorii de vin bun și turism vitivinicol.

Vrem să facem o mică sărbătoare, chiar și în acest context în care ne aflăm. Vrem să sărbătorim toamna și roadele ei, să cunoaștem vinurile ce ne fac tot mai cunoscută țara peste hotarele ei. Am luat toate măsurile de siguranța și chiar dacă e un pic altfel, Ziua Națională a Vinului rămâne în continuare un bun prilej de a ne intâlni. Este ocazia perfectă de a cunoaște legendele noastre, de a degusta gamele vinurilor Chateau Vartely - vinuri care poartă amprenta „terroir”-ului, pasiunii și a individualitățtii.

Programul Zilei Naționale a Vinului la Chateau Vartely va începe sâmbăta la ora 11:00 și se va încheia la 19.00 . iar duminică va continua în același ritm . Toți oaspetii vinăriei vor avea ocazia să aprecieze realizările unuia dintre cei mai buni vinificator din țară, să deguste bucate din bucătăria națională, să se delecteze cu muzică și atmosferă placută.

Doritorii vor avea parte de o excursie prin vinărie pe durata căreia vor afla toate secretele producerii vinului de calitate.

Biletele pot fi procurate doar online, iar cei interesați pot beneficia și de transport tur –retur. Costul biletelor pana pe 1 octombrie este de 600 lei, iar în perioada 2-4 octombrie -700 lei. Oferta este de tip All-inclusive și cuprinde:

  • Excursii ghidate pe teritoriul vinăriei
  • Degustări nelimitate de vin
  • Bucate savuroase și rețete tradiționale moldovenești
  • Muzică și distracție
  • Atmosferă de sărbătoare

Și pentru că ne gândim la siguranța, avem pentru fiecare câte o mască de protecție, un dezinfectant și un pahar individual, cu logo-ul Chateau Vartely.

Copiii până la 7 ani au acces gratuit, iar cei cu vîrstele cuprinse ntre 7-18 ani vor achita jumătate de preț și important, să fie însoțiți de un adult.

Vă invităm la Château Vartely, la doar 40 km de Chișinău, într-o zona pitorească a Orheiul, să transformăm weekendul într-o experiență de neuitat.

Partener savuros al festivalului: Casa Rinaldi

Parteneri media: noi.md, diez.md, madein.md, unimedia.md, locals.md, winelikealocal

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?