X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Yandex.Taxi este acum Yandex Go ©

19 aug. 2020,, 14:47   Business
4385 0

Yandex lansează Go — o aplicație care îmbină la un loc serviciile necesare pentru îndeplinirea sarcinilor cotidiene. În Moldova, aplicația Yandex Go include acum servicii de deplasare rapidă prin oraș cu taxi-ul și expediere instantanee a bunurilor; în alte țări, suplimentar sunt disponibile opțiunile de livrare rapidă a mâncării din restaurante și a produselor din magazine, vizualizare în timp real a orarului de circulație a transportului public, car-sharing și curse cu șofer personal.

Go va înlocui aplicația Yandex.Taxi. Combinând diverse servicii într-o singură aplicație, Yandex Go va folosi toate tehnologiile de bază ale acestora. Șoferii care vor efectua comenzi ale acestor servicii vor lucra mai puțin timp "în gol" și nu vor irosi mult timp așteptând comenzi noi.

"Yandex Go îi ajută pe oameni să rezolve rapid și prompt orice probleme legate de deplasarea prin oraș. Mașina este pe loc în mai puțin de 5 minute, iar livrarea bunurilor și documentelor durează în medie 20 de minute. Datorită tehnologiilor și platformelor din ecosistemul Yandex, ușurăm sarcinile cotidiene, astfel încât oamenii să le poată îndeplini cu efort minim, în paralel cu alte activități", ne relatează Daniil Șuleiko, directorul general al grupului de companii "Yandex.Taxi".

Odată cu schimbarea denumirii se va schimba și interfața Yandex Go, dar cu păstrarea continuității stilului Yandex.Taxi.

Utilizatorii aplicației Yandex.Taxi vor trebui să o actualizeze până la cea mai recentă versiune pentru a trece la Yandex Go. Utilizatorii noi pot descărca aplicația Yandex Go din Google Play și AppStore.

Serviciul Yandex.Taxi a fost lansat în Chișinău în iulie 2017, iar acum acesta este disponibil și în Bălți. La începutul acestui an, pe lângă cursele cu taxi-ul a fost adăugată și opțiunea de livrare.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?