Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499

Vinăria Château Vartely anunță oficial despre deschiderea primului său magazin și wine bar din Chișinău ©

30 oct. 2020,, 19:11   Business
5584 0

Vineri 30 octombrie, Château Vartely deschide oficial primul magazin de firmă și wine bar în Chișinău. Astfel, toti iubitorii de vinuri bune își vor putea cumpăra vinurile preferate direct de la magazinul producatorului, situat pe strada Pușkin nr. 4.

Prin deschiderea acestui magazin în Chișinău, Château Vartely continuă să susțină dezvoltarea comunității domeniului vitivinicol și să promoveze cultura consumului de vin de calitate.

Designul magazinului este realizat in concordanță cu cele mai moderne standarde și beneficiază de o amenajare deosebită, aici fiecare client va avea parte de o experiență oenologică plăcută și distinsă.

Noul wine shop oferă la dispoziția clienților toată gama de produse Chateau Vartely la cel mai bun raport calitate – preț, care, pe lângă faptul că vor avea preț de producător, vor beneficia sistematic și de promoții exclusive.
Tot in contextul acestui magazin este amenajat și un wine bar cu o sală de degustare unde se vor putea găzdui prezentări și degustări profesionale de vin, susținute de către cei mai buni specialiști din domeniu.

Evenimenul de deschidere a debutat cu discursul directorului general al vinăriei dl. Valeriu Mihăluță care a încercat să sublinieze toate prioritățile și scopul acestei intenții frumoase:

"Ne-am dorit să deschidem acest wine bar magazin din 2 simple motive: ca să fim mai aproape de clienții nostri fideli și doi, ca să oferim ocazia să ne cunoască și să ne împrietenim cu toți cei care incă nu ne-au cunoscut pe noi ca vinărie, complex turistic dar sunt dornici să descopere istoria și vinurile noastre. Suntem pregatiti să cultivăm cultura consumului de vin de calitate și să împărțim cu fiecare toată dragostea și pasiunea noastră pentru vin, terroir și viță de vie.”


“Aici veti putea face cunostință cu toate vinurile noastre și le veti putea achizitiona la cele mai bune prețuri. Aici veți găsi în premieră cele mai noi sortimente, cele mai bune oferte și cea mai sinceră consultanță" a spus Valeriu Mihaluță.


Brandul Château Vartely a fost lansat în anul 2004 insa vinurile sub aceasta marcă se găsesc inca din 1996. Vinurile produse din soiuri europene și autohtone au plasat compania Château Vartely în topul preferințelor consumatorilor iar calitatea lor este premiată prin medalii și distincții, câștigate la cele mai renumite concursuri internaționale.

Cea mai recentă realizare a companiei este obținerea unui loc de frunte in TOP 10 vinuri baricate din lume distincție atribuită vinului Taraboste Tribut Cabernet Sauvignon 2016, gama exclusivă lansată de curând pe piață.

Programul de lucru în al magazinului este de la 10:00- 22:00, de luni până duminică. Adresa: str. Pușkin, 4

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?