Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Serghei Zarafa: TEPLOFF - explorând reușita în sistemele de încălzire ©

7 dec. 2023,, 12:22   Business
3895 0

Întâlnirea cu Serghei Zarafa, un tânăr antreprenor din or. Bălți, a fost o plimbare captivantă prin povestea unei afaceri ce a luat naștere din curajul unui tânăr de 21 de ani. Fondând compania TEPLOFF, Serghei a construit o prezență de aproape un deceniu în vânzarea și instalarea sistemelor de încălzire și alimentare cu apă.

Cu o diversitate de produse precum cazane pe gaz, cazane pe combustibil solid, încălzitoare instant pe gaz, radiatoare, boilere, baterii, obiecte sanitare și alte componente esențiale, compania TEPLOFF reprezintă un element crucial pe piața locală. Realizarea mai multor locuri de muncă, precum și cele patru magazine din municipiul Bălți stau mărturie dezvoltării considerabile și a angajamentului față de comunitatea locală. Aflați istoria de succes a întreprinderii în cadrul campaniei „#FinComBusiness – susținem oamenii, încurajăm afacerile”, lansată de FinComBank:

Serghei Zarafa a depășit numeroase provocări, fiind atent la preferințele clienților și aducând soluții eficiente pe piață. Adaptându-se prompt la criza energetică, a diversificat gama de produse, oferind produse alternative precum pompe de căldură, baterii solare și cazane eficiente, pentru a răspunde noilor cerințe și pentru a rezolva problemele generate de creșterea prețurilor la gaz și cărbune.

Apreciind fiecare efort depus pentru dezvoltarea afacerii sale, Directorul companiei TEPLOFF a evidențiat susținerea din partea FinComBank, care a oferit sprijin financiar și servicii de creditare avantajoase. Această colaborare a adus o nouă dinamică businessului său, permițându-i să se adapteze la cerințele pieței.

Iar dacă și voi sunteți în căutarea unui magazin care vă oferă soluții performante de încălzire, precum și suport de calitate, expertiză și echipamente de la producători recunoscuți la nivel internațional accesați site-ul teploff.md pentru detalii și pentru a afla adresele magazinelor. Este o destinație unde găsiți sisteme de încălzire și alimentare cu apă de încredere și calitate, menite să satisfacă cerințele fiecărui client.

Serghei Zarafa încurajează tinerii antreprenori să fie deschiși la schimbări și să încerce mereu să se adapteze mediului înconjurător. Acesta își propune să-și extindă afacerea, deschizând noi magazine în orașele mari din țară și continuând să ofere produse de calitate la prețuri accesibile.

FinComBank – susținem oamenii și afacerile locale!

2
2
0
0
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?