Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Puterea antreprenoriatului feminin: Alina Tropaneț - fondatoare a XOstudio FLOWERS în calitate de mentor în cadrul programului XY Women Accelerator II ©

6 dec. 2023,, 11:20   Business
3370 0

Lansarea incitantă a Inițiativei pentru antreprenoriatul feminin la începutul lunii octombrie a oferit femeilor o ocazie unică de a-și dezvolta proiectele de afaceri cu sprijinul și resursele experților.

Programul XY Women Accelerator II își propune să încurajeze dezvoltarea comunității antreprenoriale feminine prin furnizarea de resurse valoroase și sprijin practic.

Alina Tropaneț, antreprenor și fondator al XOstudio FLOWERS, un cunoscut studio de floristică din Сapitală, s-a alăturat programului de mentorat. Alina și-a asumat un rol activ de mentor și coach, împărtășindu-și experiența și cunoștințele pentru a ajuta alte femei antreprenor în dezvoltarea lor profesională.

Programul include sesiuni de mentorat individuale și o varietate de masterclass-uri, atât online, cât și offline, pe o perioadă de 3 luni. Aceste sesiuni și masterclass-uri acoperă diverse aspecte ale afacerilor, cu scopul de a ajuta participantele să își lanseze și să își extindă proiectele.

Programul XY Women Accelerator II este susținut de XY Partners în parteneriat cu EFSE Entrepreneurship Academy & EU4Business și She is Next, Empowered by Visa, în parteneriat cu maib. Evenimentul a generat o largă publicitate, subliniind importanța sprijinirii și promovării antreprenoriatului feminin.

Articolul conține fotografii de pe pagina oficială Linkedin a XYPartners

3
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?