X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Pizza pe Vatră – o călătorie culinară din Italia până în inima Moldovei ©

21 feb. 12:18   Business
3286 0

Tatiana Osipov, originară din Ștefan Vodă, este un exemplu adevărat al curajului, determinării și a unui spirit antreprenorial puternic. Aceasta și-a început călătoria la vârsta de 18 ani, când a plecat peste hotare în căutarea unui trai mai bun. În Italia, antreprenoarea și-a deschis propriul local, începând astfel o inițiativă care s-a bucurat rapid de succes.

După 24 de ani petrecuți departe de țară, Tatiana a simțit chemarea acasă și s-a întors în orașul Ștefan Vodă, unde a hotărât să își continue pasiunea pentru domeniul culinar. Astfel, a luat naștere localul Pizza pe Vatră, iar în cei 6 ani de activitate, Tatiana a deschis două pizzerii, aducând un strop din gastronomia italiană autentică în Moldova.

Pentru a descoperi în întregime povestea Tatianei Osipov și a pizzeriei ce îmbină gustul și aroma italiană într-o rețetă unică preparată cu drag la noi acasă și pentru a vă inspira de curajul și perseverența ei, vă invităm să urmăriți reportajul video realizat în cadrul campaniei #FinComBusiness:

Pizza pe Vatră a devenit rapid o destinație preferată pentru iubitorii de pizza, datorită rețetei unice. Tatiana a pus accent pe ingrediente de cea mai bună calitate și a adus un strop autentic de Italia în Moldova. În același timp, a combinat cele mai bune ingrediente de acasă, pentru a obține un gust unic de pizza, pe care nu îl vei întâlni nicăieri.

În ciuda provocărilor întâmpinate, cum ar fi cele din perioada pandemiei, antreprenoarea a reușit să depășească obstacolele financiare cu sprijinul acordat de FinComBank. Aceasta are deja planuri de viitor bine puse la punct și își propune să își extindă afacerea la Chișinău, unde are deja mulți clienți fideli.

Pizza pe Vatră nu este doar un local de pizza, ci și o poveste despre perseverență, curaj și pasiune pentru ceea ce faci. Iar dacă și voi vreți să adulmecați din mirosul unei pizza italiene și să gustați o rețetă ce îmbină tradițiile și cele mai bune produsele din două țări, vă invităm cu drag în localul Pizza pe Vatră. Pentru a afla ce bunătăți vă așteptă în Ștefan Vodă, accesați site-ul pizzapevatra.md. De asemenea, puteți beneficia și de livrare în raza orașului.

Tatiana Osipov încurajează și alți antreprenori să își urmeze visurile și să înceapă proiecte de afaceri, subliniind că orice provocare poate fi un nou început.

FinComBank – susţinem oamenii şi afacerile locale!

2
0
0
1
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?