X 
Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Pelliron și Double Case deslușesc factorii de luat în considerare când procurați Bitcoin ©

11 iul. 2018,, 11:59   Business
6971 0

În anul 2010 moneda Bitcoin valora 8 cenți, astăzi valorează mii.

Zece monede achiziționate atunci, te-ar fi făcut milionar azi. Achiziționarea și tranzacționarea cu Bitcoin a devenit populară şi profitabilă, iar printr-o discuție cu Brokerul Pelliron și Compania Double Case, reprezentantul oficial al acestuia, am aflat strategiile prin care poți să îți crești capitalul rapid.

Dar cripto-valuta nu a avut doar perioade de creștere, cunoscând și partea opusă a monedei.

Ca exemplu este anul 2014, care poate fi reprezentativ. Cumpărând mii de monede criptate în târziul 2013 când valora mai mult de 1000 de dolari, primeai cu mult mai puțin câteva luni mai târziu, când valora puțin peste 200 de dolari.

Ce ar trebui să știți atunci când vă decideți să procurați valută Bitcoin?

  1. Regula cea mai importantă pe care să nu o uitați vreodată este: moneda Bitcoin nu este stabilă. Valoarea acesteia nu poate fi prognozată nici pentru săptămâna viitoare, viteza cu care se modifică fiind uimitoare. Prețul acesteia variază în dependență de cererea și oferta asupra cripto monedei, care sunt influențați de un șir de factori.
  2. Cel mai important aspect, însă, este faptul că există o anumită valoare maximă de monede care pot fi dobândite și anume, doar 21 milioane de Bitcoin pot fi dobândiți. Se consideră că limita nu va fi atinsă până în anul 2140, cu toate că în anul 2017 s-a ajuns la o creștere semnificativă, de la 16 la 17 milioane.
  3. Al treilea factor important de memorat constă în simpla constatare că prețul cripto monedei Bitcoin nu depinde de așa factori ca: activitatea băncilor (graficul, condițiile transferurilor), indicatori economici, factori politici ș.a.

Specialiștii din cadrul companiei Double Case ne explică care sunt factorii ce pot afecta valoarea Bitcoin-ului. Printre aceștia se numără:

1.Ordonanțele și reglementările guvernamentale

Chiar dacă Bitcoin este o valută descentralizată, cursul acesteia, de asemenea, este afectat de reglementările statale. Spre exemplu, în 2013 guvernul Chinez a îngrădit entitățile financiare să proceseze tranzacțiile cu Bitcoin, ceea ce a scăzut valoarea cripto monedei Bitcoin în doar câteva zile.

  1. Evenimentele politice și economice la nivel mondial

În epoca globalizării, deciziile dintr-o singură țară pot avea o influență asupra întregii lumi. Un exemplu actual ar fi acceptarea cripto monedei Bitcoin ca mijloc de plată în Japonia.

3.Titlurile media

Prețul Bitcoin-ului tinde să se schimbe și în dependență de noutățile mondiale și evenimentele care sunt relaționate cu valuta, cum ar fi breșe în sistemul de securitate. Unii analiști afirmă că, de fapt, acestea nu afectează direct prețul Bitcoin, dar atrage atenția și o focusează pe cea mai atractivă cripto monedă, ceea ce poate duce la creșterea volumului de schimburi.

  1. Cererea și oferta de pe piaţă

Acest factor este important. În zilele noastre, Bitcoin nu are nici un echivalent fizic în lumea reală, deci BTC sunt vândute în schimburi. Principala lege a economiei spune că, dacă oamenii cumpără o monedă, prețul acesteia crește, iar dacă oamenii vând moneda, prețul acesteia scade. Bitcoin nu este o excepție. În toamna anului 2017, prețul a crescut cu aproape 700% ca urmare a cererii mari de cripto monedă.

5.Cumpărătorii semnificativi

Cumpărătorii mari sau mai bine zis, marii actori de pe piața financiară precum companiile mari sau speculatorii au o influență semnificativă asupra prețului Bitcoin-ului. Aceasta derivă din faptul că aproximativ jumătate din piața Bitcoin-ului este controlată de câțiva actori mari, atât individuali, cât și companii.

În prezent, un Bitcoin valorează peste 6 mii de dolari americani, prețul acesteia fiind foarte competitiv. Dacă ați decis să începeți a tranzacționa sau să procurați Bitcoin, compania Double Case și Broker-ul Pelliron vă oferă consultanța și studii în domeniu.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?