X 
Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4030

Orange Moldova planifică testarea tehnologiei 5G ©

18 apr. 18:45   Business
3542 0

Compania Orange Moldova intenționează să testeze în curînd tehnologia 5G, în cooperare cu furnizorii de echipamente și experții Grupului Orange.

În acest scop, Orange a solicitat o licență tehnică pentru utilizarea frecvențelor necesare. Aceasta va face posibilă testarea adevăratei experiențe 5G.

Tehnologia 5G reprezintă o soluție inovatoare și avansată pentru conectivitate mobilă la viteze foarte înalte și cu o latență redusă, contribuind la o experiență net superioară de utilizare a Internetului.

Orange Moldova deține rețeaua mobilă #1, cu cele mai calitative servicii voce și date din țară. Conform ultimelor măsurări, efectuate de experții Commsquare, Orange a fost desemnată cea mai bună rețea de telefonie mobilă și Internet din Moldova. Orange deservește peste 2 milioane 600 mii de clienți și oferă servicii voce și Internet mobil, televiziune și Internet fix prin Fibră optică, cu super viteză de pînă la 1 Gbps.

Orange Moldova este parte din Grupul Orange, unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din lume, cu peste 288 milioane de clienți în 26 de țări. Orange Moldova deține cea mai extinsă și performantă rețea 3G+ și 4G, dar și 2 premiere mondiale: HD Voice și HD Voice International. Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vînzare.

0
0
0
0
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?