Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Orange Moldova celebrează 25 de ani de la lansarea pe piața din Republica Moldova și oferă tuturor experiențe incomparabile

11 oct. 2023,, 12:49   Business
2646 0

Acum 25 de ani, inspirat de viitor, brandul francez Voxtel a adus telefonia mobilă în Moldova și, odată cu ea, mai multă mobilitate și libertate pentru toți. Primul apel mobil în rețea, efectuat de președinții Franței și Moldovei în 1998, a pus țara noastră pe harta inovațiilor.

25 de ani de inovații și experiențe inedite alături de Orange

Din 2007, Voxtel devine Orange, brandul care oferă experiențe unice și servicii de calitate pentru mai mult de 2,6 milioane de clienți.

Orange Moldovadeține rețeaua mobilă #1 și cu cel mai bun Internet 4G din țară. Orange oferă servicii voce și Internet mobil, televiziune digitală și Internet fix de mare viteză, prin fibră optică, toate sub același brand.

De-a lungul celor 25 de ani, Orange a marcat mai multe premiere tehnologice în Moldova, printre care HD Voice și HD Voice International, tehnologia 3G și 4G și soluții digitale de ultimă generație.


Prin intermediul Fundației Orange Moldova, compania a realizat mai mult de 150 de proiecte sociale în valoare de circa 100 de milioane lei, astfel ajutând pe fiecare al 6-lea locuitor al Moldovei.

Orange investește cu prioritate în dezvoltarea educației digitale, iar cu Orange Digital Center deschide noi orizonturi celor care își doresc să învețe. Alături de hub-ul său IT – Orange Systems, compania dezvoltă domeniul IT sub marca creativității, calității și a competitivității, prin crearea de produse software proprii și centre locale de excelență.

În cei 25 de ani, Orange a adus emoții irepetabile tuturor clienților și admiratorilor, alături de cei mai cotați artiști internaționali și autohtoni precum: Dan Balan, David Guetta, Scorpions, The Prodigy, Armin van Buuren, Above and Beyond, Andrew Rayel, Modern Talking etc.

25 GB cadou de aniversare pentru clienții Orange

Cu ocazia aniversării celor 25 de ani, Orange a pregătit mai multe surprize pentru clienții săi.

25 GB cadou de aniversare poate fi activat de către orice client mobil Orange, prin aplicația My Orange, până pe 15 noiembrie 2023. Traficul Internet cadou este valabil 25 zile din momentul activării. Detalii pe orange.md/25ani.

Până la 25% reducere la dispozitive

Noutățile bune de la Orange nu se opresc aici. În luna octombrie, la comanda online pe eshop.orange.md, clienții se bucură de până la 25% reducere la o colecție extinsă de telefoane, televizoare, gadgeturi și accesorii.

Experiențe imersive cu Orange

Orange invită locuitorii și oaspeții capitalei să savureze o experiență imersivă deosebită în centrul capitalei, unde vor avea ocazia să-și pună dorințele în mișcare.

Instalația urbană inedită reprezintă logotipul Orange și va putea fi vizitată în zilele de 12, 13 și 14 octombrie, pe strada pietonală Eugen Doga din centrul Chișinăului, la intersecția cu strada Constantin Tănase.

De 25 de ani, dorințele tale ne mișcă înainte. Îți mulțumim că ne inspiri.

#Orange25ani

4
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?