Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1342

Nova Poshta invită spre colaborare proprietarii de magazine și minimarketuri pentru dezvoltarea rețelei ©

12 oct. 2023,, 15:25   Business
3887 0

Nova Poshta este în căutare de parteneri printre magazinele nealimentare, minimarketuri și alte rețele de afaceri offline, pentru a deschide puncte de eliberare a coletelor de până la 10 kg, achitate în prealabil. Până la sfârșitul anului 2023, compania își propune să lanseze 400 de astfel de puncte în toată Moldova.


Punctele de eliberare reprezintă oficii simplificate pentru primirea coletelor deja achitate, ce au o greutate de până la 10 kg cu o valoare declarată de până la 5.000 MDL. Traseul coletului va putea fi urmărit pe site-ul novaposhta.md.


Datorită acestei colaborări, partenerii își vor putea crește fluxul de clienți în locații și implicit vânzările propriilor servicii sau produse. Mai mult, partenerii vor beneficia de o recompensă pentru fiecare colet eliberat. Pentru Nova Poshta aceasta este o oportunitate de a-și extinde rapid rețeaua și de a oferi livrarea rapidă a coletelor, acolo unde este convenabil clienților.

Nova Poshta asigură partea logistică și tehnologică - furnizează soft-ul pentru smartphone, materiale de marketing, asistență pe tot parcursul procesului și training-uri pentru angajații partenerilor.

Pentru a iniția o colaborare, completați formularul din link: https://bit.ly/3LX43eo

1
0
0
0
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?