Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Moldtelecom a lansat un nou serviciu “Transfer credit”, disponibil în aplicația MyMoldtelecom ©

22 iul. 2020,, 11:35   Business
4264 0

Ne place să știm că utilizezi cu plăcere serviciile noastre și ne străduim în fiecare zi să-ți oferim noi experiențe de utilizare. Cu grijă pentru tine, am creat serviciul “Transfer credit” care îți oferă posibilitatea să transferi banii din balanța contului unui serviciu, în alt cont, prin aplicația MyMoldtelecom.

De exemplu, dacă în contul tău de Internet fix ai un sold pozitiv, poți în orice moment transfera banii în contul celorlalte serviciilor ale tale sau în contul serviciilor altui client, pentru a achita abonamentul sau pentru a păstra serviciile active. Acum ești liber să efectuezi transferul de credit între conturi ușor, rapid și absolut gratuit.

Transferul de credit poate fi efectuat direct din aplicația MyMoldtelecom fără restricții, din contul unui abonament Moldtelecom către altul care poate fi al tău sau chiar al membrilor de familie ori prieteni.

Pentru Prepay, transferul de credit se efectuează doar între conturile de Prepay. Dar este important să știi că la transferul de credit între conturile Prepay, nu se oferă bonus pentru reîncărcare la contul care a recepționat banii.

Transferul de credit poate fi efectuat după numărul de telefon sau în baza numărului de contract și până la maxim 5 transferuri pe zi, suma minimă de transfer este de 10 lei, iar suma maximă de 500 lei.

Manifestă-ți grija față de cei dragi. Transferă bani în contul lor, direct de pe telefon, din aplicația MyMoldtelecom și asigură-te că ei au mereu serviciile active ca să fie în contact cu tot ce le este important.

Moldtelecom, operatorul numărul 1 în servicii integrate

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?