Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Mastercard și Arena Chișinău își unesc forțele pentru a dezvolta viața sportivă și culturală din Moldova ©

18 apr. 15:20   Business
3221 0

Mastercard, compania tehnologică globală din industria de plăți, a anunțat un parteneriat pe termen lung cu Arena Chișinău – principalul complex sportiv și cultural din Moldova. Prin această colaborare, Mastercard își exprimă angajamentul de a promova un stil de viață sănătos, de a contribui la organizarea evenimentelor sportive și culturale, dar și de a continua să implementeze inovația digitală în țară.

Arena Chișinău reprezintă o platformă unică pentru evenimente sportive și culturale. Acesta este singurul complex din Moldova în care se pot desfășura competiții naționale și internaționale la înot, tenis, baschet, volei, triatlon și alte sporturi.

Cooperarea strategică dintre Mastercard și Arena Chișinău va duce la introducerea tehnologiilor cashless și a altor inovații legate de tehnologiile de plată în cadrul complexului, la sprijinirea inițiativelor sportive și culturale, precum și la crearea unor oportunități speciale unice pentru toți oaspeții care aleg un stil de viață dinamic și activ.

„Parteneriatul nostru cu Arena Chișinău reprezintă un pas important în sprijinirea dezvoltării sportului, vieții culturale și a inovației digitale în țară. Împreună, tindem să promovăm un stil de viață activ, să oferim sprijin considerabil persoanelor talentate și să dăruim experiențe de neuitat oamenilor din Moldova”, a declarat Irina Untila, Country Manager Mastercard Moldova.

„Fiind principalul loc din țară pentru activități sportive și de divertisment, Arena Chișinău construiește planuri ambițioase pentru viitor. Suntem foarte încântați că Mastercard – o companie atât de importantă la nivel global – ne sprijină în procesul de dezvoltare”, menționează Sergiu Stanciu, director Arena Chișinău.

Ca parte a strategiei sale ample de a implementa inovația digitală în țară, Mastercard lucrează alături de Arena Chișinău la crearea unei platforme digitale de vânzare a biletelor la evenimentele complexului. Platforma, care va fi lansată în curând, va simplifica semnificativ procesul de cumpărare a biletelor, oferind vizitatorilor posibilitatea de a efectua plăți online foarte rapid și comod.

În plus, Mastercard a pregătit o serie de experiențe de neprețuit pentru oaspeții Arenei Chișinău, inclusiv masterclass-uri cu participarea sportivilor cu renume din țară. Scopul acestor evenimente este de a oferi participanților cunoștințe valoroase, de a-i inspira în progresul personal și de a sprijini tinerele talente sportive din țară.

Deținătorii de carduri Mastercard vor primi oportunități exclusive, precum reduceri speciale la achiziționarea biletelor de pe noua platformă online și la achitarea activităților sportive de la Arena Chișinău. De exemplu, oaspeții vor putea profita de reduceri la piscină, la centrul fitness și la corturile de tenis, fiind încurajați să acorde mai multă atenție activității fizice și unui stil de viață sănătos. Pe lângă o mulțime de oferte unice, deținătorii de carduri Mastercard vor putea să beneficieze și de serviciul Fast Track al Mastercard, care va facilita accesul în complex în timpul evenimentelor.

Arena Chișinău reprezintă un complex sportiv și de divertisment multifuncțional, conceput pentru a găzdui competiții de anvergură din diverse sporturi – baschet, volei, handbal, minifotbal, box etc. Pe teritoriul complexului se află centrul acvatic cu unicul bazin olimpic din Moldova. Arena Chișinău dispune de un centru de fitness, un club de tenis cu șapte corturi de joc și un cort pentru competiții, un amfiteatru cu capacitatea de 8.000 de spectatori și un food court. Totodată, aici se desfășoară evenimente culturale – concerte, conferințe și expoziții. Mai mult decât atât, Arena Chișinău găzduiește și birourile unor companii, inclusiv biroul Mastercard Moldova.

3
0
1
0
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?