X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3997

Hidroinpex prezintă: dispozitivul pentru recoltarea rapiței ©

13 feb. 09:00   Business
3776 0

Fabrica Hidroinpex a fost creată în 1974.

Trebuie remarcat faptul că, pe parcursul existenței sale, uzina a dezvoltat, produce și comercializează cu succes diverse produse: motoare hidraulice planetare rotative de diferită complexitate și modificări, utilaje pentru serviciile municipale și silvicultură (distribuitoare de material antiderapant montate, tractate și pentru "KAMAZ", mașini de plantat puieți etc.), diverse utilaje și echipamente agricole (tocătoare de crengi, cărucioare pentru transportarea secerătoarelor, cupă pentru cereale, remorcă pentru grădină, distribuitor de îngrășăminte organice, echipamente pentru recoltarea florii-soarelui etc.).

De remarcat faptul că, în 2023, Hidroinpex a îmbunătățit și modernizat dispozitivul de recoltare a rapiței DR-6, care va fi de mare ajutor agricultorilor și le va permite să crească eficiența recoltării și să obțină economii considerabile.

În special, dispozitivul de recoltare a rapiței DR-6 a companiei Hidroinpex este conceput pentru a fi montat pe cositoarele de cereale. Utilizarea dispozitivelor pentru rapiță poate reduce cu o treime pierderile de semințe în timpul recoltării. Acesta este conceput pentru a minimiza pierderile, asigurînd, în același timp, siguranță și confort în timpul utilizării.

Dispozitivul pentru recoltarea rapiței DR-6 este conceput pentru a putea fi folosit la toate tipurile de secerătoare de cereale pentru cosirea rapiței în timpul recoltării directe și este utilizat în toate zonele pedoclimatice.

Achiziționînd echipamente de la compania "Hidroinpex", partenerii beneficiază de o serie întreagă de servicii și bonusuri: suport informațional calificat; înlocuirea sau reparația rapidă în caz de defect sau defecțiune tehnică; la achiziționarea a cel puțin 2 bucăți se oferă o reducere; compania își asumă deservirea tehnică în perioada de garanție și după finalizarea acesteia.

Hidroinpex oferă acest echipament la cel mai avantajos preț dintre producătorii de echipamente agricole de recoltare.

În ceea ce privește calitatea, siguranța în funcționare, performanța și longevitatea, utilajele Hidroinpex pentru mașina de recoltat rapiță nu sînt inferioare produselor similare ale unor mărci străine bine cunoscute. Iar printre caracteristicile avantajoase putem numi mentenabilitatea ridicată.

Caracteristicile tehnice le puteți găsi pe site-ul hidroinpex.md

Pentru a achiziționa produsul necesar, puteți scrie la următoarea adresă de e-mail: marketing@hidroinpex.md.

"Sezonul de recoltare a rapiței se apropie cu pași rapizi! Fiți gata de recoltare cu utilajele pentru recoltarea rapiței de la compania Hidroinpex!

"Hidroinpex - sîntem recomandați prietenilor! Alegerea este evidentă!", spune compania.

www.hidroinpex.md

1
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?