Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

FinComBank susține întreprinderile mici și mijlocii ©

5 dec. 2023,, 17:19   Business
2871 0

Data de 28 noiembrie a fost despre IMM-uri, iar alături de PRIAevents am avut ocazia de a reuni antreprenori şi reprezentanți ai mediului de business la PRIA Gala IMM-urilor din Republica Moldova, susținută de FinComBank în calitate de partenerul general.

Evenimentul destinat întreprinderilor mici și mijlocii a avut scopul de a oferi mediului de business oportunitatea de a vocifera oportunitățile şi provocările IMM-urilor din diverse domenii, printre care industria textile şi confecţii, pielărie, mobilă, construcții, transport, IT, import-export, precum şi multe altele.

La eveniment s-a desfășurat un panel de dezbateri pe subiecte importante pentru întreprinderile mici și mijlocii, unde speakerul din partea FinComBank, Serghei Ceban, Șef Secția Microcreditare, a oferit o perspectivă detaliată a serviciilor bancare pentru antreprenori și programele de finanțare pentru IMM-uri.

Cu onoare și admirație, felicităm antreprenorii distinși cu diplomă de excelență la Gala IMM-urilor din Republica Moldova, un eveniment unic care premiază oamenii de afaceri ce au înregistrat succese semnificative în acest an. Parteneriatul cu o bancă de încredere mereu este văzut ca o punte esențială către dezvoltarea unui business. La acest capitol, vreau să menționez că FinComBank mereu susține antreprenorii și încurajează afacerile. Banca oferă nu doar soluții financiare, ci și un sprijin strategic, contribuind semnificativ la creșterea și prosperitatea comunității antreprenoriale”, a subliniat Serghei Ceban, Șef Secția Microcreditare, FinComBank.

Evenimentul a culminat într-o ceremonie de premiere, onorând performanțele remarcabile ale IMM-urilor din acest an. Am avut deosebita plăcere să recunoaștem şi să premiem clienţii FinComBank:

  • DINA COCIUGcompania activează în domeniul HoReCa, Climă, Retail, Frigul Industrial și asigură servicii de deservire pentru utilajele din aceste segmente;
  • PRIM-LOGIST SRL – întreprinderea HamaL.MD activează în domeniul transportului de mărfuri;
  • JULIA ALLERT – un brand european de îmbrăcăminte pentru femei;
  • CARTEA S.A. - se ocupă cu comerțul cărților științifice, cărților pentru copii, artistice, enciclopedii, dicționare, ziarelor și a rechizitelor de birou;
  • Î.C.S. VITAFORT-COMBIFEED SRL - importă și comercializează diverse produse: vitamine, premixuri, furajeri, furaj combinat, produse Pet Food, animale și păsări de reproducere, hibrizi, utilaj de hală și veterinar, precum și multe altele;
  • S.C. PALINUR SRL - se ocupă cu comercializarea produselor de igienă, produselor cosmetice, produselor de uz casnic, precum și a bicicletelor și săniilor.

Ne bucurăm foarte mult de rezultatele lor şi de afacerile pe care le gestionează cu foarte mult efort şi dedicaţie. Transmitem sincere felicitări tuturor antreprenorilor și le dorim succese în continuare!

Noi, echipa FinComBank, vom continua să susţinem IMM-urile din Republica Moldova şi să le oferim servicii bancare şi programe de finanţare avantajoase.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?