X 
Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

„Fiecare merită să fie recunoscut”. Vezi cum a fost la Gala de Decernare Notorium Trademark Awards 2023 ©

29 noi. 2023,, 13:01   Business
2978 0

De 8 ani Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART oferă posibilitatea ca mărcile naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova să fie recunoscute de public în baza unui sistem inovativ, unic și transparent de voting.

Cei 35.000 vizitatori unici ai site-ului www.notorium.md au avut posibilitatea de a vota marcile preferate, on-line cu înregistrare în baza numerelor de telefoane mobile și prin SMS voting. De pe un număr de telefon a fost posibil de votat doar o singură dată brandurile preferate înscrise în Concurs.

Sloganul Concursului a fost: „Fiecare merită să fie recunoscut”.

Câștigătorii Concursului Mărcilor Recunoscute NOTORIUM Trademark Awards 2023 au fost premiați în cadrul Galei de Decernare pe data de 24 noiembrie, la Madison Park.

La Concursul Notorium Trademark Awards 2023 s-au confruntat peste 5000 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova, la 45 de categorii și 170 de subcategorii de produse și servicii. Participanții au luptat pentru Trofeele NOTORIUM și pentru dreptul exclusiv de a utiliza logotipul "VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ", pentru creşterea vînzărilor, încrederii şi loialităţii clienţilor.

În baza studiului realizat de Xplane Market Research Agency se estimează că:

  • 70% din consumatorii moldoveni probabil ar cumpăra produsul/ serviciul marcat cu logotipul Votat Marcă Recunoscută, și
  • 59% din consumatori vor avea încredere în aceste produse/ servicii.

Participarea unui număr de peste 1000 de nominanți la Gala de Decernare Notorium, pe parcursul celor 8 ani, confirmă ambiția, curajul și perseverența companiilor de a se afirma și de a-și promova mărcile comerciale.

La Gala Premiilor Notorium Trademark Awards 2023 au fost premiate 113 de mărci comerciale. Printre nominanții Galei, se enumeră: Bucuria, Farmacia Familiei, Moldtelecom, Romănești, Chicco, Hit Fm, Gree, Xiaomi, Stihl, Zolușca Icam, Diplom, Lemur, Floreni, Balkan Pharmaceuticals, Renner, Profmet, Alter Med, Dinotte, Radio Record, Floreni, Cașcaval de Drochia, Dulcinella, Ukravit, Invitro, Combinatul Poligrafic din Chișinău ş.a.

La Gală au participant nominanți din diferite orașe ale Republicii Moldova: Bălți, Ungheni, Criuleni, Calarași, Anenii Noi, Sîngerei, Drochia și desigur municipiul Chișinău, care reprezintă mărci atît naționale cît și internaționale ce provin din diverse țări așa ca Germania, Italia, Turcia, România, Ucraina, China.

Gala de Decernare a avut degustație de vinuri de la Romănești, divinuri de la Lemur, blitzuri, transmisiune live, networking cu antreprenori de top din Moldova, show cu lupte reale a cavalerilor medievali, recital muzical al Alionei Moon, dansuri incendiare de la campionii mondiali Flagrant Dance, recepție VIP cu bucate selecte, cadouri și tombolă cu premii de la parteneri.

Astazi Notorium Trademark Awards este o oportunitate deosebită aît pentru tinerii antreprenorii care doresc să promoveze mărcile noi lansate pe piață cît și pentru companiile medii sau mari, care doresc vizibilitate adițională și mentinerea statutului brandurilor sale.

In calitate de organizator al evenimentului, Compania de Proprietate Intelectuală Intelstart cu o experiență de 16 ani în domeniul proprietății intelectuale, ce are in portofoliul său peste 3000 de mărci înregistrate atit național cît și internațional, îndeamnă antreprenorii să investească în protejarea obiectelor de proprietate intelectuala – a mărcilor comerciale, a invențiilor, drepturilor de autor, designului industrial, deoarece acestea reprezintă un fundament solid al unui business de succes!

Video de la Gală puteți vedea pe https://youtu.be/KZlU_Urep0M

Reportajul de la PRO TV puteți vedea pe https://www.youtube.com/watch?v=oF1UlPbmVHA

Video cu retrospectiva Galei Notorium in 2 minute puteți vedea pe https://www.youtube.com/watch?v=ALxK-FcWTxY

Mai multe poze de la Gala Notorium găsiți in albumul foto https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Notorium.md&set=a.846066627519529

Statistica Concursului Mărcilor Recunoscute Notorium Trademark Awards la cele 8 ediții 2016 – 2023:

  • 5.000 de mărci comerciale;
  • 760.000 vizitatori unici ai site-ului www.notorium.md;
  • 390.000 de telespectatori online ai Galei de Premiere Notorium, transmise pe www.privesc.eu;
  • 20 resurse mass media au mediatizat Evenimentele NOTORIUM;
  • Locaţiile Galei de Decernare - Radisson Blu, Casa Sărbătorii, Palatul Grand Elysee, Richland Restaurant, Madison Park;
  • Invitaţi speciali reprezentantul Delegației Uniunii Europene, Directorul General AGEPI, formaţia Brio Sonores, Pasha Parfenii, Vladimir Fotescu & Band, AKORD, Aliona Moon.

1
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?