Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Fashion Soiree revine cu noi vizuni artistice pentru industria modei din Moldova ©

20 mai. 2022,, 11:01   Business
2259 0

Pe data de 11 și 12 iunie, ne dăm întâlnire în grădina Muzeului Național de Istorie a Moldovei ca să celebrăm creația vestimentară autohtonă și să-i dovedim, o dată în plus, valoarea, la MFD Fashion Soiree.

O atmosferă minunată, muzică live, designeri autohtoni care își vor prezenta colecțiile din acest an și desigur - guest star-urile și personalitățile publice care vor defila pe podium – toate acestea ne așteaptă la ediția Fashion Soiree din acest an. Vino să faci cunoștință cu oamenii din spatele brandurilor, dar și cu toată comunitatea fashion din Moldova, în cele două zile de eveniment.

Ziua 1

Pe data de 11 iunie va avea loc catwalk-ul și prezentarea colecțiilor de vară, 2022. Vom afla care sunt tendințele acestui an și vom admira vedetele preferate pe podium, pe ritmuri de muzică live. În această ediție de Fashion Soiree vom pune accentul pe responsabilitate, coeziunea socială și pe grija pentru viitor în designul vestimentar.

Doritorii pot achiziționa un entry ticket care va include un drink, acces la 2 fashion talks, stilisti, 3 poze individuale profesioniste si reduceri speciale de brandurile DININIMA, made in Moldova.

Ziua 2

Pe 12 iunie, Fashion Soiree va lansa, în premieră, un pop-up shop în incinta Muzeului de Istorie – un târg de modă cu branduri autohtone și reduceri speciale pentru toți iubitorii de fashion. Și desigur nu va lipsi nici muzica live și buna dispoziție.

Continuăm să transformăm Chișinăul în capitala designului moldovenesc și ne îndeplinim, în continuare, misiunea de a contribui la dezvoltarea și promovarea industriilor creative locale.

Trăiește inteligent, cumpără rezonabil și susține designul autohton. Află mai multe despre eveniment pe https://www.facebook.com/MoldovaFashionDays.

Cumpără bilete pe iTicket.md sau la intrare, în ziua evenimentului.

Ediția Fashion Soiree din acest an face parte din lista evenimentelor creative organizate la Chisinău în luna iunie, de către cartierul creativ și Asociația Industriilor Creative Cor. Șirul de evenimente anuale Moldova Fashion Days, are drept scop promovarea producătorilor autohtoni de modă și este organizat de Asociația Patronală din Industria Ușoară (APIUS) cu susținerea proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?