X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4029

Dina Cociug: Povestea de 30 de ani de inovație și perseverență ©

5 mar. 08:00   Business
3813 0

În lumea afacerilor moldovenești, există puține povești care rivalizează cu cea a companiei Dina Cociug. Cu o istorie de 30 de ani, acest titan al industriei utilajelor și serviciilor în domeniul HoReCa, Frig Industrial, Climă și Retail și-a câștigat un loc de cinste în inimile companiilor și a clienților din întreaga țară. De la începuturi modeste până la poziția sa actuală de lider pe piață, firma a devenit un etalon al inovației, rezilienței și eficienței în țara noastră.

Compania Dina Cociug se remarcă prin oferirea soluțiilor la cheie pentru o varietate de industrii, de la restaurante și hoteluri la supermarketuri și uzine de producție. Firma oferă cele mai diverse oportunități pentru dotare și numără deja proiecte mari cum ar fi spații comerciale cu o suprafață de 3000 m2. Aceasta nu se oprește aici și se dezvoltă continuu în dependență de cerințele pieței.

Vă invităm să explorați povestea remarcabilă a companiei Dina Cociug urmărind reportajul din cadrul campaniei #FinComBusiness. Descoperiți secretele succesului său și impactul său durabil în comunitatea noastră. Aflați de ce ingrediente are nevoie o afacere pentru a obține rezultate și ce calități trebuie să posede managementul și echipa pentru a depăși așteptările clienților.

În 1993, doi vizionari au pus bazele unei companii care urma să redefinească standardele în industria utilajelor și serviciilor pentru HoReCa. Motivați de pasiunea pentru excelență și de determinarea de a oferi soluții de ultimă generație, cei doi au făcut primul pas hotărâtor în această călătorie antreprenorială și, astfel, s-a născut Dina Cociug - o companie care tinde să devină un pilon al progresului și excelenței în Moldova.

Cu toate că, de-a lungul anilor, provocările au fost numeroase, compania a reușit să le depășească cu ajutorul unei echipe dedicate și implementând tehnologii de vârf în afacerea sa. Numărând 158 de angajați, firma s-a extins în ultimii ani, oferind o gamă și mai largă de servicii. Astfel, compania oferă soluții complete și își propune o creștere semnificativă a cifrei de afaceri în următorul deceniu.

Succesul Dina Cociug nu ar fi fost posibil fără parteneriatele solide pe care le-a stabilit de-a lungul timpului. Mihail Cociug, unul dintre fondatori, și Viorel Bezede, Directorul General al companiei, evidențiază importanța parteneriatului cu FinComBank, care timp de peste 10 ani a fost alături de companie, oferind servicii de calitate și sprijin constant, adaptându-se mereu cerințelor și oferind cele mai bune soluții financiare.

Iar dacă și voi sunteți în căutarea unei soluții individuale, de la idee până la implementare, pentru afacerea voastră, vă invităm să accesați site-ul companiei dina.md pentru a vă familiariza cu întreaga gamă de produse și servicii.

FinComBank susţine oamenii şi afacerile locale!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?