X 
Transnistria stiri: 1358
Eurovision stiri: 499

Descarcă sau actualizează noua versiune a aplicației MyMoldtelecom și primești BONUS 2GB ©

7 mai. 2020,, 11:44   Business
3048 0

A fost lansată noua versiune a aplicației MyMoldtelecom care aduce design și funcționalități noi pentru gestionarea conturilor la serviciile Unite și Moldtelecom. Descarcă sau actualizează versiunea aplicației și primește 2GB bonus, valabil 15 zile.

Cu aplicația mobilă MyMoldtelecom dispui de toate funcționalitățile pentru gestionarea conturilor la serviciile Unite și Moldtelecom. Iar versiunea nouă îți aduce ceva în plus, mai multă libertate și 2GB bonus la descărcare sau actualizare.

Cum activezi bonusul? După autentificare în aplicație, selectezi contul meu, apoi mergi la opțiuni și servicii, selectezi bonusul MyMoldtelecom care este primul în listă și bifezi activarea acestuia.

Dacă ai nevoie de mai mult internet mobil pentru navigare, filme, distracție online, sau apeluri pentru comunicare cu familia și prietenii, cu versiunea nouă ești liber să îți modifici abonamentul tău de telefonie și internet mobil, direct din aplicație.

Dacă ești ok cu abonamentul tău și ai nevoie în această perioadă de mai mult trafic sau apeluri, activează rapid opțiuni suplimentare din meniul aplicației.

Îți reamintim că aplicația mobilă MyMoldtelecom îți permite să gestionezi conturile serviciilor tale atât Unite cât și Moldtelecom într-un singur loc, direct de pe telefon. Ca să te bucuri de o experiență inedită de utilizare, treci dintr-un cont în altul, adică de la serviciile Unite la serviciile Moldtelecom, fără a ieși din aplicație. Ai mereu acces rapid și ușor la serviciile tale, verifici balanța contului, urmărești statistica cheltuielilor curente și lunare, ești la curent cu istoricul convorbirilor, activezi servicii adiționale, factura electronică și achiți serviciile simplu și în siguranță.

Bonusul este oferit tuturor utilizatorilor noi și existenți la serviciile de telefonie și internet mobil, la abonament și Prepay, persoane fizice, la descărcarea sau actualizarea aplicației MyMoldtelecom pentru telefoanele cu sisteme de operare Android. Aplicația poate fi descărcată din magazinul Google Play.

Moldtelecom, operatorul numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – Internet – TV.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?