Transnistria stiri: 1368
Eurovision stiri: 500

Cu MCredit poți obține un credit în doar 10 minute în orice filială Moldtelecom ©

20 iul. 2020,, 11:15   Business
3019 0

Oricare ar fi necesitățile tale, serviciul MCredit îți oferă toată libertatea în acțiuni. Nu mai amâna planurile pentru altă dată, îndrăznește să le îndeplinești chiar acum. Ia un credit de la operatorul tău de încredere Moldtelecom, prin serviciul inovator MCredit. Solicită online împrumutul doar cu buletinul și vei primi răspunsul în 10 minute.

MCredit este un serviciu inovativ, unic pe piața de telecomunicații din Moldova, care îți permite să obții un credit de până la 15 000 lei, doar cu buletinul, pe un termen de până la 12 luni. Suntem alături atunci când ai nevoie și te ajutăm să-ți rezolvi orice problemă financiară rapid și simplu. Și pentru a-ți oferi o experiență de creditare cât mai plăcută, primești o reducere de 20% la comisionul de examinare a creditului.

Fără cozi, fără tărăgănări birocratice, primești un credit în cel mai comod şi simplu mod. Vino în orice magazin Moldtelecom Unite, prezintă un act de identitate valabil și solicită creditul, iar consultantul nostru va completa cererea și în doar câteva minute vei primi decizia de creditare. Și pentru că înțelegem cât de important este timpul tău, am creat posibilitatea de a aplica online pentru credit. Adițional mai poți depune cererea printr-un apel telefonic la numărul scurt 1180, iar operatorii în cel mai scurt timp vor înregistra și analiza cererea ta.

Ai două metode de ridicare a banilor: prin transfer pe contul tău bancar sau în numerar la orice oficiu Poșta Moldovei.

Creditele sunt oferite de partenerul Moldtelecom - Iute Credit.

MCredit - soluția de finanțare potrivită pentru toate proiectele tale de viitor.

Moldtelecom – operatorul numărul 1 în soluții integrate

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Alegeri: Ce părere aveți despre inițiativa de a introduce votul prin corespondență?