X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Arcadie Bold: FluxMeșter - de la un atelier local la un producător internațional ©

1 dec. 2023,, 10:12   Business
3168 0

Vă invităm să aflați povestea de succes a unei afaceri profitabile care astăzi numără 6 țări europene și în spatele căreia se află Arcadie Bold, un antreprenor cu o viziune clară și determinare incontestabilă. În cadrul campaniei „#FinComBusiness – susținem oamenii, încurajăm afacerile”, lansată de FinComBank ,am avut prilejul de a sta de vorbă cu fondatorul S.R.L. "FLUXMESTER-V.A.", un om ale cărui rădăcini s-au contopit cu dorul de casă și cu ambiția de a construi ceva durabil și semnificativ în Moldova.

Arcadie Bold și-a început călătoria antreprenorială acum 14 ani, întorcându-se acasă după ani de muncă peste hotare. Cu o viziune clară și o determinare fără margini, el a pus bazele unei afaceri de familie, inițial un simplu atelier, care ulterior a crescut într-o uzină de producție a ferestrelor, ușilor din PVC și aluminiu, dar și fabricarea roletelor. Brandul poartă denumirea de FluxMeșter și deja este recunoscut internațional.

Vă întrebați care este secretul succesului său, care ce i-a adus un număr impresionant de clienți și o extindere în peste 6 țări, printre care Italia, România, Germania, Franța, Slovenia și Irlanda. Atunci, vă invităm să urmăriți reportajul video din cadrul campaniei #FinComBusiness.

În ciuda provocărilor din domeniul construcțiilor, Arcadie Bold a menținut cursul prosperității. Deși piața a înregistrat scăderi semnificative, el a știut să se adapteze, concentrându-și atenția de la consumatorul local la cel din străinătate. Unul dintre pilonii succesului său a fost sprijinul financiar oferit de FinComBank. Acest parteneriat i-a permis să investească în tehnologii noi, consolidându-și astfel poziția pe piață.

Arcadie Bold nu doar conduce o afacere, ci construiește o punte între ambiție, calitate și parteneriat de încredere, modelând un viitor mai solid și mai strălucitor pentru familia și angajații săi. Aceasta demonstrează că în fața provocărilor, determinarea și viziunea pot schimba totul.

Iar dacă și voi sunteți în căutarea unei companii de încredere care vă poate ajuta cu ferestre, uși și rolete de calitate, folosind un proces de producție bine organizat cu echipamente germane, vă îndemnăm să accesați pagina fluxmester.md. De asemenea, puteți găsi showroom-urile producătorului în orașele Chișinău și Bălți.

FluxMeșter - cheia succesului este atenția la detalii.

2
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?