Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Alina Tropaneț, antreprenor și fondator al studioului de floristică XOstudio FLOWERS, în cadrul evenimentului Business Speed Dating by XY Partners ©

23 dec. 2023,, 09:15   Business
3452 0

Programul XY Women s-a încheiat. Evenimentul final XY Women Accelerator II a avut loc ieri, vineri, 22 decembrie.

Între timp, este interesant să vă povestim despre un eveniment care a avut loc în cadrul acestui program în luna noiembrie - Business Speed Dating, care a reunit cele mai strălucite reprezentante ale comunității de afaceri. 30 de femei aspirante la statutul de antreprenor s-au întâlnit cu experți din diverse industrii pentru o seară de comunicare rapidă și schimb de cunoștințe - Business Speed Dating.

Una dintre participante a fost Alina Tropaneț - antreprenor și fondator al unui cunoscut studio de floristică XOstudio FLOWERS.

Alina, precum și alți antreprenori experți și mentori ai acestui program, au avut la dispoziție doar 3 minute pentru a împărtăși aspecte cheie ale călătoriei sale antreprenoriale și pentru a răspunde la întrebările participantelor, iar participantele au avut fiecare secundă contabilizată, deoarece procesul a fost strict cronometrat.

Aceste întâlniri scurte, dar intense, au fost o adevărată sursă de inspirație și experiență practică pentru toți cei prezenți.

După conversații pline de viață și interacțiuni valoroase, evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de networking. Aceasta a oferit tuturor participanților ocazia de a socializa, de a face schimb de informații de contact și de a consolida relațiile promițătoare care abia au început.

Alina Tropaneț a subliniat importanța unei astfel de interacțiuni și a schimbului de cunoștințe în afaceri, iar povestea sa de succese și eșecuri a servit drept exemplu pentru femeile antreprenor tinere și aspirante.

Acest eveniment important nu numai că încurajează crearea de rețele în mediul de afaceri, dar sprijină și creșterea și dezvoltarea tinerelor talente.

Business Speed Dating, care face parte din programul XY Women Accelerator II. Acest program este dezvoltat de XY Partners și de partenerii XY.

Va fi interesant de văzut ce proiecte și idei minunate vor ieși din această seară!

2
1
0
0
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?