X 
Arşiţa stiri: 192
Jocurile Olimpice stiri: 147
Transnistria stiri: 1414

Zile numărate pînă la concertul lui Constantin Moscovici și Crazy Orchestra. Repetițiile, în plină desfășurare ©

23 mai. 11:20 (reactualizat 31 mai. 15:45)   Afiș
7618 0

Au mai rămas zile numărate pînă la grandiosul concert al lui Constantin Moscovici și Crazy Orchestra, care va avea loc la Teatrul Verde, pe 2 iunie.

Artiștii fac repetiții și se pregătesc pentru concert pentru a-și încînta fanii și a surprinde publicul cu hituri mondiale interpretate la nai - un instrument moldovenesc celebru în întreaga lume. Noi.md a realizat un clip video de la repetiție.

În imagini se vede cum muzicienii cîntă la instrumente, dedicîndu-se din toată inima activității preferate. Muzica vă cuprinde încă din primele minute ale videoclipului.

„Totul va fi rocknroll!” a promis publicului Artistul Poporului din Moldova Constantin Moscovici.

Evenimentul va începe la ora 18:30 și va fi o continuare a proiectului unic lansat anul trecut, creat de Constantin Moscovici, care combină compoziții rock interpretate la nai, împreună cu Crazy Orchestra.

În cadrul spectacolului extraordinar, publicul va audia diferite hituri mondiale interpretate la nai, un instrument moldovenesc renumit în întreaga lume.
Constantin Moscovici i-a îndemnat pe iubitorii de muzică bună să participe la noul concert din 2 iunie, menționînd că acesta va fi de neuitat, fain, grozav și magnific. Concertul va fi susținut de DAAC-Hermes. Sponsorii evenimentului sînt Jaguar și Land Rover.

De remarcat că primul mare concert al lui Constantin Moscovici și al Crazy Orchestra a avut loc la Teatrul Verde pe 18 iunie 2023 și a înregistrat un mare succes.

6
0
0
1
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав