X 
Eurovision stiri: 491
Transnistria stiri: 1302

Teatrul Republican „Luceafărul” invită spectatorii la premiera piesei „Mama”

3 noi. 2022,, 20:30   Afiș
2991 0

Teatrul Republican „Luceafărul” invită spectatorii la premiera piesei „Mama”, în regia lui Dumitru Acriş. Spectacolul, de o sensibilitate aparte, pune în prim-plan conflictul între generaţii şi vorbeşte despre avalanşa de trăiri umane care poate schimbă destine.

Spectacolul "Mama", de Dumitru Acriş, după un text scris de Asya Voloșina, invită spectatorii la introspecţie şi, în acelaşi timp, aminteşte de întrebări pe care şi le-au pus cei mai mulţi dintre părinţi şi copii, deseori fără răspuns. Regizorul mărturiseşte că piesa pune un accent aparte şi pe lucrurile nespuse la timpul potrivit, scrie Noi.md cu referire la tvrmoldova.md.

DUMITRU ACRIŞ regizor: „Eu cred că piesa e destul de actuală, noi am intervenit şi am venit cu multe alte texte care amplifică mai tîrziu conflictul în spectacol. Eu cred că un spectacol pentru toate vîrstele, în primul rînd, cred că ar trebuie să-l privească bărbaţii.”

„Mama” este un spectacol despre relațiile și conflictul între generații, fiecare în căutarea fericirii.

Actorii Teatrului „Luceafărul” spun că lucrează la acest spectacol de numai o lună, un timp record pentru o piesă atat de complexă şi cu un mesaj atît de profund.


Întrucît teatrul poate fi o oglindă a societăţii, regizorul speră ca spectatorii să se gîndească mai mult la propriul set de valori după ce au văzut această piesă.

Premiera spectacolului „MAMA” va avea loc pe 5 şi 6 noiembrie la Teatrul Republican „Luceafărul” din Chişinău.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?