Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Teatrul Geneza Art va prezenta în weekend două spectacole

4 aug. 2022,, 20:00   Afiș
2707 0

Două spectacole vor avea loc sîmbătă și duminică, 6 și 7 august, la ora 19.00, la Teatrul Geneza Art, informează Noi.md cu referire la moldpres.md.

Astfel, sîmbătă, la 19.00. Teatrul ”Geneza Art” readuce în scenă spectacolul ”Labirint”, comedie după Rajiv Joseph, regie – Daniela Burlaca. În distribuție: Iurie Gologan/Cristian Perepeliuc, Nicu Țurcanu/Mihai Bordian, Ana-Sia Cărăuș/ Victoria Țurcanu, Dana Ciobanu, Mariana Bratu și Ina Colbasiuc.

Duminică, 7 august, la 19.00, teatrul își așteaptă publicul la spectacolul ”Invitația la vals”, după romanul omonim al prozatorului și dramaturgului Mihail Drumeș, în regia Danielei Burlaca. Este un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. O dramă omenească despre mîndrie și frica de a iubi prea mult. "Invitația la vals" este primul spectacol al Teatrului ”Geneza Art” realizat în două acte.

În rolurile principale joacă actorii Iurie Gologan și Dana Ciobanu. Din distribuție mai fac parte Nicu Țurcanu, Mariana Bratu, Cristian Perepeliuc, Mihai Bordian, Victoria Țurcanu, Viorel Cozma, Ana-Sia Cărăuș, Radmila Popovici și Doina Toșca.


  0
  0
  0
  0
  0

  Adăuga comentariu

  500

  Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

  La ce etnie vă atribuiți?