X 
Transnistria stiri: 1328
Eurovision stiri: 495

În parcul Valea Morilor va avea loc un concert-rock gratuit cu participarea trupelor Lacrimă și Sunny ©

14 iun. 2022,, 14:53 (reactualizat 25 iun. 2022,, 08:13)   Afiș
10624 0

Duminică, 26 iunie 2022, în Parcul Valea Morilor (Lacul Comsomolist) din capitală va avea loc un concert rock gratuit, la care vor participa trupele din Chișinău Lacrimă și Sunny.

Va fi un adevărat concert electronic, cu tobe live și chitare electrice, în cadrul căruia toți cei prezenți la eveniment vor avea ocazia să ajute adăpostul pentru cîini AOVA, ai cărui reprezentanți, de asemenea, vor fi prezenți la locul desfășurării concertului.

”Prieteni, luați-vă tații, mamele, bunicile, bunicii, prietenii, vecinii și pe toți-toți-toți și veniți pe 26 iunie, ora 18.00, la Lacul Comsomolist la concertul trupelor noastre. Și nu uitați să luați cu voi și vocea pentru a cînta, pentru că vom interpreta nu numai melodiile alcătuite de noi, ci și hituri din rock-ul rusesc pe care deja le cunoașteți! Acesta va fi un concert de caritate, în cadrul căruia toată lumea va putea ajuta adăpostul pentru cîini AOVA. Vă așteptăm, prieteni!”, spun organizatorii și participanții la viitorul concert, Alexei Smotin (Sunny) și Nicolae Mișcoi (Lacrimă).

8
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Alegeri: Ce părere aveți despre inițiativa de a introduce votul prin corespondență?