X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Antrenorul lui Ajax, favorit să o preia pe Manchester United în vară

22 mar. 2022,, 21:30   Sport
2985 0

Erik ten Hag (52 de ani), antrenorul lui Ajax, a intrat pe radarul lui Manchester United, care se va despărți de Ralf Rangnick în vară. Germanul va renunța la poziția de antrenor și va ocupa un post în conducerea „diavolilor”, transmite Noi.md cu referire la gsp.ro.

Potrivit The Sun, Erik ten Hag este favorit să devină antrenorul lui Manchester United. Următorul pe listă ar fi Mauricio Pochettino, tehnicianul de la PSG.

Conducerea lui Manchester United a avut mai mulți antrenori pe listă, iar în urma mai multor cercetări amănunțite, ten Hag a devenit favorit să îi preia pe „diavoli” din vară. Tehnicianul mai are contract cu Ajax pînă în 2023, astfel că englezii ar trebui să negocieze mai întîi cu conducerea „lăncierilor”. Potrivit sursei menționate, Pochettino a fost principalul contracandidat al antrenorului olandez.

Șefii de pe Old Trafford au fost convinși de rezultatele lui ten Hag la Ajax, și vor să îi ofere un contract valabil pe 5 ani. Aceștia consideră că olandezul este antrenorul potrivit pentru a o duce din nou pe Manchester United în topul fotbalului englez și european.

Potrivit presei britanice, „diavolii” vor să semneze cu ten Hag înaintea finalului actualei stagiuni, pentru a face împreună strategia de transferuri din vară. Conducerea lui Manchester United consideră că prin aducerea tehnicianului de la Ajax ar putea atrage jucători importanți pe Old Trafford.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?